Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 

 

 

Tahtoisitko kertoa ajatuksesi?

Siitä vaan, ole hyvä!

Palaute on aina tervetullutta.

 

 

          

   

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Stalkkeri
Kotisivut: http://licensetodraw.vuodatus.net/

26.07.2013 17:42
Linkitin nämä sarjakuvasivusi blogiini. :)

Vastaus:

Hei, Kiitti :D Mielenkiintoiset sivut Sinulla!

Nimi: Lakzu
Kotisivut: http://forgotten.suntuubi.com/

13.11.2011 18:27
Nonni, tulin vastikselle vähän myöhässä.

Niin, pitäisi varmaan itse tässä harjoittamaan taas koneella piirtämistä, vaikka onkin pelkät kämäiset Paint ja Gimp, kun SAI piirto-ohjelma tilttasi koneessa sitten kokonaan.
Että saatan tehdä perinteiseen tapaan Kiusatun Kostoa taikka koneella, viimeisin KK onkin ensimmäinen värillinen strippi.

Mutta jatka samaan malliin, pitäisi itsekin hakeutua taide alalle työskentelemään.

Hyvät epä talven jatkot :3

Vastaus:

Hyvät talven jatkot myös sinulle.
Saisi se lumi sataa edes jouluksi.

Nimi: Vixu
Kotisivut: http://pottu.suntuubi.com

10.11.2011 19:15
Hah! Hyviä sarjiksia sulla =D Oot myös tosi hyvä piirtään! =)

Vastaus:

Kiitos kaunis

Nimi: Jerppu

23.10.2011 13:09
Todella hienot sivut ja sarjakuvat. Löysin muuten kaksi virhettä, tuossa lehtijutussa piirrät eri kädellä kun tuossa etusivun headerissa(pääkuvassa). Ihme tyyli pitää kynää tossa lehtikuvassa.

Vastaus:

Kiitän!
Olen oikea kätinen ja siis myös piirrän oikealla kädellä, enkä ole koskaan oppinut kirjoittamaan tai piirtämään kovin hyvin oikealla kynän pito tavalla... En tiedä miksi... Pienestä asti kun olen piirtänyt, niin pidin varmaan pienen lapsen tavalla kynää nyrkki-otteessa ja varmaan totuin siihen tyyliin. Opettajat epätoivoisina yrittivät aluksi opettaa oikean tavan, mutta ei siitä mitään tullut ja mikäs siinä kun kerta käsialasta selvän sai :)

Tämän sivun yllä olevassa kuvassa ei ole kyse virheestä, koska en itse ole kuvassa, vaan sarjakuvahahmoni Luuseri suttaamassa sarjakuvaa jossa hän ite esiintyy. Mutta ymmärrän toki... Aluksi voisikin luulla, että kuvassa on itse sarjakuvapiirtäjä, mutta pitihän Luuserinkin päästä myös tämän sivujen taustalle muiden hahmojen kanssa. Itse esiinnyn kansiossa *Piirtäjä itse*.

Nimi: Hetrhih

26.09.2011 20:55
Milloin muuten tulee lisää Vinku ja Tönö- strippejä? Taisin koukkuttua niihin... Mutta Pelkkää riistaa- sarjiskin on yksi suosikeistani. Tekstitkin ovat ilmiömäisen selviä! Hyvä kun on tälläinenkin sarjakuva olemassa! :)

Vastaus:

Vinkua ja Tönöä ei tulla tällä hetkellä kauheasti näkemään... Sen ilmestyminen Seutusanomat lehdessäkin on ollu viime aikoina vähäistä. Lisäsin kuitenkin iloksesi pari uudempaa Vinku ja Tönö - strippiä.
Olen tänä vuonna aloittanut Pelkkää riistaa - sarjakuvan piirtämisen ja keskittynyt sen työstämiseen. Lisää Pelkkää riistaa - sarjakuvaa tulee näytille sitä mukaan, kun niitä julkaistaan Jahti-lehdessä... Kenties marraskuussa.

Nimi: Hethrih

23.09.2011 20:18
Ohhoh, löytyi tälläisetkin sivut. Lueskelin vähän ja ihastuin: stripit oivat hauskoja ja hahmot mukavia. Mutta yksi asian jäi vaivaamaan: teetkö tekstit käsin vai koneella?

Vastaus:

Kiitän! Kirjoitan tekstit käsin... Toivottavasti käsialasta saa selvää? Vain joissain tapauksissa käytän konetta erottaakseni sen muusta tekstistä. Pelkkää riistaa-sripeissä joissa ilves käy Ketunleipä-grillillä on sen kyltti kirjoitettu koneella... Tällöin se ei huku muun tekstin sekaan. Poikkeuksena voi kuitenkin mainita julkaisemattoman sarjakuvan "Ei vaan jaksa", jossa tekstit on kirjoitettu pelkästään koneella.

Nimi: Arzi

07.09.2011 18:10
Oho! Ootpas päivittäny sivua! Ihme että näin vähän kävijöitä muuten :0

Vastaus:

Toki ylläpidän sivujani. Hetkeen ei vain ole ollut mitään päiviteltävää :)
Nyt on kuitenkin tullut uusi tulokas Pelkkää riistaa - sarja.

Nimi: Arzi
Kotisivut: http://123aaro.suntuubi.com/

08.08.2011 09:37
Katselin vain että onpas viime kommentista aikaa. Ylläpidätkö näitä sivuja enää? No pidän sarjakuvastasi jotenkin tosi hyvä idea. Käyhän mun sivuilla siellä on mun sarjakuvia.

Nimi: Maria M

17.09.2010 01:11
Aivan ihania on. Saat ilmeillä tosin hyvin kuvattua eri tunnetiloja. Jatkakaa....

Nimi: Kata

12.09.2010 18:58
Aivan ihanat sarjikset. :DD

Nimi: Pikkusisko:DD

12.09.2010 18:47
Tällasenkin oot sitten tehnyt! :)) Hieno, ei voi muuta sanoa:D

©2019 Sarjakuvia ja kuvituksia - suntuubi.com